Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Lucrarea pe care Duhul Sfânt o face pentru a ne ghida spre adevăr" by Al Danks ~ Book PDF Kindle ePub Free

Lucrarea pe care Duhul Sfânt o face pentru a ne ghida spre adevăr

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Lucrarea pe care Duhul Sfânt o face pentru a ne ghida spre adevăr
  • Author : Al Danks
  • Release Date : January 14, 2020
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 835 KB

Description

Adevărul este reprezentarea corectă și completă a realității. Noi nu percepem realitatea. Noi percepem doar o mică parte din tot ceea ce este real - o reprezentare a realității.

Adevărul ne ajută să evităm două mari erori în viață: respingerea adevărului ca eroare (eroare de tip 1) și acceptarea erorii ca adevăr (eroare de tip 2). Ambele tipuri de erori pot avea consecințe negative pentru noi înșine și pentru cei din jurul nostru. Putem îmbunătăți calitatea și durata vieții noastre reducând cât de des facem aceste erori și cât de rău percepem adevărul.

Ne aliniem vieţile prin încredere. Avem încredere că percepția noastră este suficient de precisă și suficient de completă încât să ne putem alinia viața cu ea și că nu vom suferi consecințe negative.

Singura noastră opțiune este să avem încredere într-un ghid - și apoi să avem încredere că percepția lor este suficient de corectă și completă. Avem încredere în percepția noastră despre adevăr sau avem încredere într-un ghid. Isus a trimis Duhul adevărului să ne călăuzească în tot adevărul. Spiritul Adevărului este nelimitat în percepția sa asupra întregului adevăr: fizic - temporar și spiritual - etern. El este complet de credincios și de încredere. El cunoaște voia lui Dumnezeu și cunoaște voia lui Dumnezeu pentru noi în mod specific. El știe calea pe care Dumnezeu o are pentru noi, care este următorul nostru pas și când trebuie să o luăm.

Trebuie să alegem în cine ne vom încrede pentru a ne călăuzi spre adevăr: noi înşine sau Spiritul Adevărului.
 


Free Books Download "Lucrarea pe care Duhul Sfânt o face pentru a ne ghida spre adevăr" PDF ePub Kindle